Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

En sån där dag vi minns.

Vissa dagar vet man redan då de är över att man kommer att minnas. Som en sådan dag när en god vän tog dig med ut till havet, och när du sen fick träffa din vän du lärde känna för några år sen som är gay och fantastiskt kul, och avslutningsvis fick du pussa på småkusinerna och fira din mormor och umgås med släkten tillsammans med god mat och rosévin.

Jag säger bara att idag var kanske just en sådan dag. En dag jag kommer lägga i min minnesbank i förvar att någon gång plocka fram och kanske berätta om, för någon.

Alla de anekdoterna man har från sitt förflutna, hur fantastiska är dem inte?

20130608-004014.jpg

Så vackert var det idag och lika vacker känner jag mig liksom inombords.

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.