Jennifer sandström

En “sån” dag.

Redan när jag klädde på mig imorse kände jag att idag skulle bli en halvbra dag. Bytte nämligen outfit inte bara en utan två(!) gånger och kände mig ändå inte optimal. Det händer aldrig. Tittar på kläderna, väljer något som känns rätt i magen och tar på mig det. Men det var någonting i luften den här dagen.

När tanken slog mig att idag kommer inte bli en bra dag på grund av min något dåliga start, så slog jag genast bort den. Tänker man att det ska bli en dålig dag så blir det det helt enkelt. Men trots att MITT humör var någorlunda på topp, trots att jag lyckades prestera bra på jobbet – så var liksom omgivningen som om alla hade sovit endast tre timmar och inte fått varken frukost eller kaffe. Ja ni kan ju tänka er, mardröm. Jag gillar utmaningen. Det fanns en tid då elaka kommentarer kunde bryta ner mig totalt, den tiden är förbi, tackolov. Nu studsar de på mig, och det känns lite, men lika snabbt viftar jag bort dem.

Trivs annars bra på jobbet. Har något spännande på gång till påsk som jag hoppas blir av, det skulle vara så kul!

Just det, inget fungerande wifi här hemma och mitt 3G tillåter inte typ uppladdning av bilder på grund alldeles för långsamt. Så känn er skonade från en vacker bild av mig denna inte så vackra dagen. Men solen sken och kärleken flödade så det var en bra dag, trots allt.

Puss!

rosa skjorta(Bilden kom hit i efterhand…)

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.