Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

en rolig dejt-historia

Jag har en och annan rolig dejt-historia i mitt förflutna och det är ganska roande att tänka tillbaka på dem ibland, minnas och skratta. Särskilt kul är de gångerna man sagt “honom ska jag ha!” och så får man honom, eller ja, tar honom.

För ett par år sedan så åkte jag och en vän bil när jag lite skämtsamt frågar om hon inte vet någon snygg kille till mig? Högst otippat så känner hon till en man vars namn jag aldrig hört förut, som visar sig vara sjuhelvetes jävla snygg! Det händer nästan aldrig i Gällivare där man känner till de flesta och särskilt snyggingarna… Så vad gör jag? Jag lägger till killen på Facebook, han accepterar och samma dag hör han av sig. Han påstår sig ha aningen dåligt minne och undrar lite försiktigt om han känner mig, typ. Vad säger jag? Nu minns jag inte ordagrant men det var något i stil med “för att du var snygg”. Ha ha ha.

Inte alls en väldigt tjej, nejdå! Någon vecka senare träffar jag honom ute och ja vi kan väl säga som så att, hans kyssar var to-die-for! Märk väl, jag kysser inte random killar bara sådär in public på krogen, det är ganska tacky kan jag tycka. Hur som helst så fick historian sitt slut när han ett tag senare gick tillbaka till sin exflickvän.

ÄLSKAR när man dejtar killar som går tillbaka till sina ex, då vet man liksom att man var hemsk nog för att de skulle inse vad bra de hade det innan ;) Det har väl hänt både 1 och 2 och 3 gånger, haha.

FÖLJ:

6 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.