Jennifer sandström

En ny dag.

God morgon pärlor! Sovit gott? Jag sov fantastiskt gott efter att ha kommit hem lite senare än vad jag är van vid och så givetvis trots trötta ögonlock skrivit ett blogginlägg. Däremot vaknade jag mindre härligt när det första jag gjorde var att kolla mobilen och Mumin smsat “hört om det som hänt på Hisingen?” Så gjorde något jag sällan gör och surfade in på nyhetssidorna. Det kändes lite obehagligt då det är en plats jag passerar varje dag med spårvagnen. Så kändes ju lite skönt att inte behöva passera där idag. Men tycker det är väldigt obehagligt att sådant händer…

Anyways här sitter vi och äter frukost just nu. Redo för ännu en dag med jobb och intervjuer här på hotellet!Puss!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vill du tips inom marknadsföring & SEO?

Varannan vecka delar jag med mig av nya spaningar, tips inom marknadsföring och SEO, samt tankar som företagare. Gör som 1000+ andra och prenumerera: