Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

En helt vanlig aw.

Det blev fredagseftermiddag och jag stod mellan valet springtur och lugn hemmakväll eller hänga med kollegorna på en after work och ta någon öl. Valet blev ganska enkelt, det var nästan min första fredag på kontoret så det kändes som en bra grej att uppleva känslan av en aw. Det är ju nämligen något som är väldigt poppis här i vårt lilla land och det är ju faktiskt väldigt trevligt. Det är kul också att komma utanför kontoret och prata med kollegorna liksom om mer än bara sådant som rör jobb (även om det också är en naturlig del av samtalen). 

Under en after work så äter man eventuellt något, dricker ett par öl eller något glas vin, och går hem. Eller det är så jag tänker mig att definitionen skulle kunna vara. Och wikipedia säger ungefär så (kul att det engelska ordet inte ens använd i engelskspråkiga länder). Men det är också ett ypperligt tillfälle till lite av en förfest som bjuder in till att fortsätta kvällen på andra barer och klubbar. Vi kan väl säga att det var ungefär det som hände för hälften av oss. Som ni förstod om ni läste mitt ångestinlägg.

Men det var jäkligt kul! Grabbarna tog med mig till Lounge, ovetandes om min ålder. När jag var 19 minns jag att jag kämpade med att komma in på klubbar där det var 23 år. Nu som 23-åring tycks alla klubbar ha åldersgräns på 25 år… Och ja det är 25 även på Lounge, fick jag veta igår. Men det gick fint ändå, jag gav mina kollegor skulden, vakten kollade på mitt leg och kollade mig djupt i ögonen och sa nu vet ni tills nästa gång. 

Väl inne var det rätt nice. Halva priset på allt i baren innan tio, mat som delades ut och så väldigt mycket folk. 

Bondade givetvis med en tjej i toakön som var så himla söt, hon sprang nämligen efter mig för att berätta vilken fantastiskt tjej jag var. Trots att man är full och glad och hejvilt ger komplimanger så värmer det såklart. 

Efter en del öl, någon drink och shot så var plötsligt klockan tre och det kändes aktuellt att börja dra hemåt. Jeez, jag har inte varit ute såhär på evigheter. Och det är ju kul, då och då. Men man offrar ju en hel dag åt tröttheten, haha.

Jag har trots det varit och storhandlat, tvättat och lagat mat. Mellan att å andra sidan napat lite, ätit chips och gjort i princip ingenting vettigt. Så himla skönt dock. 

Min handling var nog den bästa någonsin. Shoppade minst hälften på nedsatta priser/erbjudanden, hade en kupong för gratis kaffe, en gratis Proviva, 10% rabatt och två checkar med 25kr vardera. Så blev himla lönsamt! Jag älskar Ica för de har alltid många och väldigt bra erbjudanden! Sen är jag en typiskt bra kund som går på allt sådant också och ibland kanske köper sådant jag egentligen inte tänkt köpa… 

Nu är det snart sovdags. Men är väldigt nöjd över den här lugna lördagen. Det är nyttigt att varva ner och tillbringa tid med sig själv! 

Puss!

FÖLJ:

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.