Jennifer sandström

En glimt av vårt hem

Reklamsamarbete med Desenio

Ditt hem speglar vem du är. Sen jag och min kille flyttade in i vår nya lägenhet i december vill jag att mitt (eller just, vårt) hem ska göra just detta. Att det ska vara liksom en enda stor spegel av oss. Hurdana är vi? Vad värderar vi?

En glimt av vårt hem – bland vågor & berg, kryddor & kaffe

Enkelhet har blivit ett ledord för oss i vår inredning. Minimalism, hellre än för mycket. Och jag gillar funktion framför utseende. Lite skandinaviskt, men inte nödvändigtvis trendigt. Lite industriellt, men också varmt och mysigt. Lite klassiskt. Och gröna växter är ett viktigt element. Det är ett hem som har fått växa fram, som ännu växer, i långsam takt. Man klarar sig dessutom ganska bra utan sängbord, sänglampor och soffbord.

Att få upp saker på väggarna har aldrig varit vår specialité och i förra lägenheten stod tre tavlor lutade mot väggarna, på diverse möbler. Men nu finns inte samma möjlighet, och vi ville få upp fler tavlor upp på väggarna. Vad är då det bästa för att få saker gjorda? Jo, att gå ihop med någon som ser till att det blir gjort. Som i det här fallet, att göra ett samarbete med Desenio.

Med koden ”JENN” får du 25% rabatt hos Desenio från idag till och med torsdag 26/4. Koden gäller ej handpicked-/collaboration posters eller ramar.

Jag har tre tavlor sedan innan, som är lite mer speciella och färgstarka och som inte ännu hittat en självklar plats i vårt hem. Såhär såg de ut i vår förra lägenhet. Jag hade en idé om att göra en tavelvägg i vardagsrummet men T är inte lika pepp på den idén. Det är som det är när man inreder ett hem med en sambo, en oändlighet av kompromisser.

Bland vågor & berg – sovrum/kontor

Jag har tidigare haft min kontorshörna i vårt vardagsrum, och befunnit mig i centrum av allt. Men det var egentligen temporärt, och nu har jag flyttat in i sovrummet. Blev blixtförälskad i min nya arbetsplats. Först var jag skeptisk till att jobba där jag också ska sova? Men nu känns det som en bra lösning och att jag kan gå till vardagsrum/kök och gå bort från mitt kontor. Dessutom kan jag sitta ostört om min kille är hemma, vill se på tv eller har vänner över. Och tavlorna? De blev perfekta. Här kan jag sitta och jobba, snegla upp på den mäktiga bergstoppen och vågorna som slår in mot stranden – och drömma mig bort.

Beach wave poster 50×70 – 229 kr

White mountain poster 50×70 – 229kr

Båda motiven finns här i kategorin naturmotiv. Blev förtjust i flera av dem men landade tillsist i två som matchade varandra och i neutrala färger.

Bland kryddor & kaffe / köket

Vi har länge funderat över vad vi vill hänga upp på väggarna. Medan sovrummet gärna fick var lugnt och enhetligt så kändes det för köket viktigare att det var något intressant. Det är just det som jag älskar med både tavlan med örter och tavlan med olika kaffesorter. Det är lite av en isbrytare, vänner och bekanta som kommer över på middagen – de skannar hemmet, väggarna och kan fastna en stund på det som hänger där. Kanske öppnar det också upp för konversation?

Herbs type poster 30×40 – 129 kr

Mynta, basilika och timjan är mina absoluta favoritkryddor. Kryddor jag gärna väljer bort är: koriander, dill och persilja.

Coffee guide poster 30×40 – 129 kr

De klassiska kaffesorterna – och så en påse lemmel-kaffe. Känner ni till det kaffet? Ett företag som har sitt ursprung i Gällivare och är trendigt bland hipstriga frilufsare. Googla!

Under kategorin för kökstavlor finns fler inspirerande tavlor till köket!

Måste förresten hylla Desenios utbud. Ibland när det finns ett begränsat utbud känns det som att man köper tavlor som alla andra redan har på väggarna? MEN, tavlorna här tar liksom aldrig slut! Vissa motiv är trendigare än andra men om du är ute efter något mer unikt finns också dessa möjligheter. Bara leta på och gå igenom de olika kategorierna eller testa sök på de motiv du är intresserad av.

Ramarna har jag förresten hört gott om tidigare och de visade sig vara enkla att montera och hänga upp på en skruv (behövs ingen annan typ av krok).

Beställ och få 25% rabatt hos Desenio

Letar du efter tavlor till hemmet så gå in på Desenios hemsida och passa på att beställa nu med min kod som ger dig 25% rabatt. Ange jenn när du beställer, fram till och med den 26 april (på torsdag).

Hur är det med ditt hem, speglar det den du är?

Ps. Vi har just uppgraderat vår säng till att bli sjukt hotellig, apropå att hemmet ska spegla vad man värderar och så (sovmorgnar ♥) – så säg till om ni vill ha mitt hemliga supertips!

FÖLJ:

12 svar

  1. Snyggt uppmärksammat Dryden!! Det stämmer bra ;) Hör till den där mer ovanliga skaran.

   1. Jag är ju en sådan där själv så jag brukar lägga märke till det. Och trots att jag själv är vänsterhänt så ser det så galet avigt ut när folk typ skriver med vänsterhanden eller när musen är på “fel” sida. Märkligt.

    1. Aah det är på så vis! Haha fast det är ju lite märkligt, det har jag aldrig tänkt på?? Jag har en storebror som också är vänsterhänt och tror att jag har kopierat honom som barn, har också en teori om att det är därför jag är så kass på att rita och har dålig handstil, pga skulle nog egentligen varit högerhänt ;)

 1. Så fint ni har det hemma. Jag håller med dig om dillen, om det inte gäller en liten kvist tillsammans med nypotatis typ. Men koriander, det är ändå livets krydda! Tycker nästan lite synd om alla korianderhatare (läste någonstans att det visst är genetiskt), de vet ju inte vad de missar! ;D

  1. Tack Martina!! Haha jaa jag tycker nog också lite synd om mig faktiskt… ;) Försöker lära mig, så inte helt övertygad om den där genen. Vi får se om jag lyckas!

  1. Tack <3 Håller med om att det är roligt, särskilt när man inte annars ser så mycket av folks hem (t.ex när man inte bor i samma stad och kan besöka varandra!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.