Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

En fråga till er

Okej nu måste jag nämna den här kursen jag går igen (nämnde det i förra veckan när vi pratade om att prokrastinera). Det är nämligen så att vi fick en uppgift som handlar lite om vilka etiketter vi bär på. Vilken bild har vi av oss själva? Vilken bild har andra av oss? Och hur påverkar detta oss i vårt agerande och våra beslut?

Uppgiften handlar om att helt enkelt fråga andra hur de skulle beskriva en. Det här är en typisk grej som jag tycker är superenkel att till exempel göra med min kille. Så jag frågade honom genast.

Men sen drar jag mig för att fråga cirka alla andra. Uh vad det känns obekvämt att be om någon annans åsikt i just detta.

Men, jag lovade att fråga er. Så…

 1. Hur uppfattar du mig?
 2. Nämn tre ord som beskriver mig.
 3. För dig som inte känner mig – hur tror du att jag är utanför bloggen? Och för dig som känner mig, stämmer intrycket från bloggen överens med mig som person?

Intalar mig själv nu att det är givande och att man växer av små utmaningar som detta.

Och tack på förhand till dig som vill svara <3

FÖLJ:

18 svar

  1. Oj tack, fint sagt! Och ja, fördomsfri, försöker jag vara i alla situationer, ibland är det svårt men tycker det är viktigt att vara öppen :)

 1. Omtänksam, äventyrlig, lugn.

  Jag tror att du tänker och funderar mycket – men att du inte fastnar i funderingar utan är modig och vågar prova, testa, köra på.
  Jag tror att du är en fin vän som prioriterar tid till dina vänner, som är bra på att lyfta andra.
  Jag tror att du har en trygghet i dig själv som gör dig äventyrlig, men lugn. Jag tror också att du kanske känner ”va? Trygg?” när du läser, men innerst inne kanske du vet att du är ganska trygg i dig själv. Jag tror du är äventyrlig och gärna provar nya saker, men jag tror att du har ett lugn och inte är den som syns och hörs direkt eller gör galna saker som får uppmärksamhet.
  Jag tror inte att du är den ältande typen.
  Du är bra på att se detaljer – det måste du vara som kan skriva och fota på sättet du gör.
  Jag tror inte att du ”måste göra som alla andra”, utan du vågar gå din egen väg.

  :) <3

  1. Så himla fint beskrivet. Det kändes nog som att du lyckats identifiera flera saker himla bra… Känner mig nog inte alltid så trygg, men kanske oftare än jag tänker på? ;) Och är inte heller den som syns och hörs mest.

   Sen det där med detaljer, ja, jag har till exempel förmågan att alltid se om det springer förbi en råtta eller mus någonstans – så ibland önskar jag att jag inte såg allting, haha! Men undra om det är också något man övar upp, när man skriver måste man kunna hämta det någonstans ifrån, och när man fotar lär sig ögat att liksom leta efter spännande och vackra saker.

   Anyway, så himla gulligt av dig, din kommentar gjorde mig hur glad som helst. Tack <3 Måste spara det någonstans till tyngre dagar!

 2. 1. Skärpt tjej med huvudet på skaft.
  2. Sympatisk, trygg, business
  3. Det är lite knepigare, jag har bara helt kort träffat dig på en föreläsning. Jag tror du är vänlig, trofast och ser alternativ och möjligheter. Morgonmänniska om jag inte minns fel. Jag har svårt att föreställa mig dig som arg men de gånger det händer skulle det vara intressant att vara en mus i ett hörn. Så tillvida att du inte är arg på möss.

  1. Huvudet på skaft, vilken härlig beskrivning ändå! :) Och tack för de fina orden! Den här övningen var ju en himla egoboost.

   Haha, jag kan nog bli riktigt arg faktiskt. Och jag är LIVRÄDD för möss så antagligen skulle jag sprungit därifrån, hehe. Men hm, jag måste fundera på några gånger jag blivit arg, kanske blir ett framtida blogginlägg!

 3. Åh. Var ska jag börja? Cybervännen som blev en ”riktig” vän :)

  Påläst. Omtänksam. Nyfiken.

  Du är en fantastisk människa Jennifer! Fortsätt så.

  1. Åhh fina Julia! Tack och hur kul att du var bloggläsaren som blev en så härlig vän! Kom och hälsa på snart. Eller så ses vi i Gällivare <3

 4. Nu känner jag ju inte dig, men intrycket jag har fått efter att ha följt din blogg (och Instagram) ett tag är att du är smart och väldigt driven, nyfiken och äventyrslysten men samtidigt lugn och trygg. Tänker att du är en typiskt god lyssnare och bra vän, och att du bryr dig och engagerar dig mycket, både vad gäller de i din närhet och människor i allmänhet. En god medmänniska helt enkelt. Okej nu blev det 100% massa smicker, men det är den bilden jag har av dig. 😄 Bra initiativ och modigt av dig att göra det här!

  1. Åh, allt detta smicker ja – TACK Mirjam!!! <3 Hur fint beskrivet som helst. Det är en intressant balans det här med att vara både äventyrlig och lugn (något flera har sagt nu).

   Övningen var verkligen en egoboost och även om man kan förvänta sig att alla såklart säger snälla saker, så är det knappast exakt samma snälla saker som någon annan skulle få. Så förhoppningsvis säger det ändå något om en ;)

 5. Så här tycker jag
  1. Jag uppfattar dig som en varm, äkta, lugn och kännande människa som är nyfiken och äventyrslysten
  2. Äkta, smart, rolig
  3. Jag känner ju egentligen inte, vi har aldrig träffats men du känns som en riktig människa som ommvi möttes så skulle jag genast veta att det är du. Kan inte förklara det bättre.

  1. Oj tack Carina <3 :) Och det skulle vara så trevligt att träffa dig! Tycker jag fått ett väldigt bra intryck bara här genom dina härliga kommentarer! :)

 6. 1. Modig. Nyfiken. Målmedveten.
  2. Strukturerad. Handlingskraftig. Beslutsam.
  3. Romantisk. Mysig och Hemkär.

  1. Tack!! :)

   Haha romantisk, vet inte om jag är så romantisk faktiskt. Mitt skrivande jag är nog mer romantiskt.

 7. 1. Du är kanske världens mest omtänksamma människa. Du ser ALLA, inkluderar och vill att alla ska ha det bra och synas i gruppen. Samtidigt som du är otroligt bra på att stå på dig och säger direkt om nån uppför sig skit. Du är rakt på sak men aldrig elak.
  2. Harmonisk, pålitlig och alltid sugen på nytt (okej inte ETT ord!).
  3. Och fastän jag känner dig svarar jag ändå, hehe. Jag tycker du ger en väldigt sanningsenlig bild av dig själv, men du är kanske roligare i verkligheten. Eller din härliga humor syns kanske inte helt lika tydligt här på bloggen. :)

  1. Men KUGGE, TACK! <3333 Tror jag måste jobba på min humor, har jag en sån? Hur ska jag få med den i skrift? Kan du lära ut sånt? :D

 8. 1. Jag uppfattar dig som en sådan som älskar mycket och är bra på att hålla liv i dina relationer, kanske inte jättelätt att komma när men de som är nära håller du hårt i. Annars arbetsvillig, naturälskare och nyfiken.
  2. Nyfiken, ambitiös och prestigelös
  3. Jag tror att du är lite rörig, tappar bort ett papper så och då och glömmer kaffekoppen framme efter frukost. Har ett ganska stort behov av det sociala med nära vänner så lite ensam ibland. Har en bild av att du är rolig också. Skrattar mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.