Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

en effektiv och fin dag!

Haft en härlig dag! Efter jobbet så tränade jag, sen hann jag med ett läkarbesök. Efter lunch och dusch fixade jag lite med visumansökan etc inför Nya Zeeland. Slutligen lagade jag och mami dear middag som blev superb! Lax i ugn med pesto och fetaost, blomkåls/broccoli-mos till och stor sallad med fetaost och oliver, samt en salsa ni kan få det enkla receptet på sen!

20120516-225707.jpg
Ronjas bild!

Precis när maten var klar fick jag åka och plocka upp en kär vän på tågstationen! Ronja. Lite som en syster för mig. Vi blev tighta under gymnasiet och har upplevt både motgångar och medgångar tillsammans.

Vi åkte även hem till hennes syster som bor i en så mysig lägenhet där jag hittade denna fina tavla! Men ingen choklad just nu för mig, baaara kärlek! Det var även en bebismage på besök och oj vad jag skulle vilja babysitta och gosa med en liten bebis alltså!

20120516-225716.jpg

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.