Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

En bit av himlen.

Kärleken jag känner för mina bästa tjejer alltså. Det gör så ont att vi snart ska säga hejdå. Igår åkte vi till Göteborg och jag fick se hur mina vänner tog sig i mål efter 21 km, Göteborgsvarvet alltså. Så jäkla grymma. Sen firade vi med finmiddag och mojitos. Idag njöt vi av staden och jag shoppade ett klock-batteri.

20130519-162735.jpg20130519-173350.jpg20130519-173409.jpg

I kväll är det tydligen en sån där superviktig hockeymatch. Sofia ringde mig innan “du ska se på hockeyn va?”, jag svarar “hahaha” och hon fortsätter “bra, jag kommer över så ser vi ihop!”

Nåväl, vad gör man inte för sina vänner?

Hoppas er helg varit fin, vart ni än befinner er ute i världen. Puss!

FÖLJ:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.