Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Don’t drink at all, don’t smoke, you must exercise and eat vegetables and fruit.

Just nu fylls jag med ångest, sekund efter sekund ökar substansen av ångest inom mig. Varför? För att jag inte kommit in i rutinen av att dricka vatten, äta vettigt och träna. Tröskeln framför mig reser sig som ett jävla berg. Ett fucking Mount Everest. Och på andra sidan väntar en fridfull och sagolik dal, med porlande bäckar och fåglar som sjunger i skyarna. Och så givetvis för att det är så fruktansvärt svårt att koncentrera sig på skolan ibland. Det jag gör mest när jag pluggar, är att blogga. Så här har ni mig.

I övrigt är jag fånigt lycklig och mår makalöst bra.
Men just nu, mood swing, riktning neråt.

Ps. Det jag håller i min hand är en tuggummi-cigarett. Jag röker inte. Men erkänn att jag ser jäkligt cool ut? Stencool och ytterst självdestruktiv.

FÖLJ:

2 svar

  1. Vi har alla sånna dagar då man irriterar sig extra mycket på det man inte är riktigt nöjd med, och ibland tar det total kontroll. Det är både otäckt och jobbigt som fan, för man är ju egentligen glad?

    Glöm inte bort att du är en sjukt fin människa som ger många personer leenden på läpparna varje dag! :)
    You go girl!
    <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.