Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Det är allt som räknas.

Ett 60-minuters yogapass. Avslappningen i slutet, raklång på rygg på yogamattan. Lägg högra handen vid hjärtat och andra handen vid nedre delen av magen. Ett fullständigt lugn genom hela kroppen. Händer som följer andetagen och hur det känns; det här är allt som räknas. Att vara vid liv. En oändlig tacksamhet. Så viktigt ögonblick. Så hälsosamt på alla sätt och vis. 

Balansen, det är den jag mår bäst av. Det är det som är hälsa för mig. Naturen och luften, promenader, berg, vitaminer, kärlek, träning – i en salig blandning tillsammans med soffmys, barhäng, min laptop, vin, sovmorgnar, pasta och godis.

Behöver det så himla mycket mer. Att ena kvällen ta djupa andetag och connecta med det spirituella inom mig. För att nästa kväll göra absolut ingenting, äta paj och se på Paradise hotel. Lyssna på inspirerande poddar och läsa vettiga artiklar. Se ett avsnitt Friends varje kväll. 

Jag vill inte på något sätt optimera mitt liv. Jag vill bara leva fritt. Inte ha ett inrutat schema för varenda halvtimma av min vakna tid. Vill ett ens tänka på konceptet min vakna tid. Vill bara vara. Leva. Må bra. Vara jag.

FÖLJ:

4 svar

  1. Jag är lite mer att jag gillar att ha saker bokade! Känns tryggt att jag vet vad jag ska göra varje söndagskväll, onsdagskväll och torsdagskväll ända fram till december, särskilt eftersom det är saker jag älskar att hålla på med (gymnastik och salsa). Sen är det iofs OCKSÅ skönt att det finns en massa lediga kvällar och helger som jag kan göra vad jag vill med. Antingen bara vara, eller ta jobb om man känner sig rastlös. När man går en utbildning med få föreläsningar har man ganska mycket tid att disponera… ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.