Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Destination: Auckland, Nya Zeeland

Då var det dags för mig att lämna Sverige igen. Ser fram emot äventyret att ta mig över världen, med några mellanlandningar för att slutligen landa på Nya Zeeland och i Auckland på onsdag! Jag är så galet förväntansfull inför denna resa alltså. Kollade upp hur jag ska ta mig från flygplatsen till min lägenhet när jag är framme och det pirrade i magen när jag såg en skymt av staden på google maps. Jag har tydligen ett Starbucks precis runt hörnet!!!! Mer kikade jag inte på omgivningen, det får bli en surprise.

Det här är något jag aldrig har gjort förut, förmodligen det “största” jag någonsin gjort också – rest helt ensam till en helt främmande kontinent! Därför kändes det ganska bra att kolla upp exakt vart jag ska väl framme och hur jag ska ta mig dit – det är nämligen detaljer som jag och Fredrika antingen helt struntade i när vi var i Kanada, eller så skötte hon det. Haha. Det resulterade dock i att vi bland annat missade vår obligatoriska introduktion…

Sååå, önska mig lycka till – jag har koll på vart jag ska och kommer förhoppningsvis klara av att ta mig dit! Vi hörs så snart jag har tillgång till ett wifi igen :)

Puss och kram Sverige och kära vänner <3

20120702-111307.jpg

FÖLJ:

3 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.