Jennifer sandström

Search
Close this search box.

Departure: Balkan roadtrip

Godmorgon från Helsingfors flygplats. Har gått igenom listan av reseförberedelser och känner oss nog ganska redo. Fick skjuts till flyget av Ts kompis och hade med oss frukost som vi precis ätit här vid gaten. En känsla av att vara extremt turistiga har krupit sig på. Jag har en hatt, T har köpt sina första sandaler någonsin (Birkenstock – jag vill också ha sånna!). Och nu sitter vi här med ett gäng andra semestrare. Det är alltihop bara en rätt obekant känsla. Sist vi åkte på en sån här typ av “semester” var 2015 (då roadtrippade vi i Spanien).

» Här kan du läsa alla blogginlägg från vår roadtrip – dag för dag

Vi reser med ett incheckat bagage som vi delar på. Hade först tänkt åka med endast handbagage men insåg att det blir tight för två veckor + att nu kunde vi ta med alla solkrämer etc.

Har förresten köpt med mig Kjell Westös bok Där vi en gång gått – någon som läst den? Känns fantastiskt att få chans att läsa en fysisk bok. På flyg gillar jag att läsa, och kanske om vi hamnar på någon klippa vid havet. Vi får väl se om jag hinner läsa ut den eller sakta glider över till mina ljudböcker istället.

Och vet ni? Datorn har inte fått följa med. Och på min mejl har jag ett semestersvar på. Herregud. Undra hur det känns att vara helt ledig? Hehe. Ska bli skönt. Anledningen till att jag inte tog med datorn är faktiskt främst för att inte kunna redigera några bilder. Det blir lätt en stress och tar massor av tid – det kan jag göra hemma senare.

Nu flyger vi till Split och sen ska vi börja vår resa mot Mostar i Bosnien-Hercegovina.

Vi hörs!

FÖLJ:

14 svar

    1. Tack! Vi kommer ha en natt i Split innan vi åker hem – ska bli kul att se. Men är himla härligt på en ö utanför också!! :)

    1. Hahaa, eller hur!! Tack vännen <3 Hoppas du också njuter! Längtar tills vi ses.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.