Jennifer sandström

Dagens decemberbloggare är jag.

Godkväll mina vänner ute i världen. Var ett tag sedan vi hade en update här och nu, inte sant? Idag har jag haft en OK dag faktiskt, alla dagar har inte varit sånna på senaste. Höjdpunkten var lunchen på Tårget, laaaax. Och sen så att Mumin tvingade in mig i plugg-mode och vips så hade jag skrivit halva av min lilla essay som ska vara klar på söndag. Mycket jobb har jag också, vi drar igång med en tävling i februari för elever i årskurserna 1-4.

Men nu till rubriken. Idag är jag nämligen Dagens Decemberbloggare hos det finlandssvenska bloggnätverket. HÄR kan ni gå in och läsa på vad jag svarade på frågorna varför jag började blogga, vilka kriterier jag har för en bra blogg, om det är viktigt att ge och få julklappar, samt vad jag ser fram emot 2015. Och just den sista frågan är något vi kommer prata mer om på bloggen, det känns så skönt att få lägga det här året bakom sig snart…

blogg Jennifer Finland

Idag hämtades för övrigt två fina paket på posten, underkläder och springskor. Kan ta och visa en annan dag – tycker nämligen mina nya springdojjor är så balla! Märktes på posten att det är julrusch, jäklar vad mycket folk. Till och med jag som aldrig näthandlar hade plötsligt två paket att hämta… Dock inga julklappar, men ändå.

Är helt slut. Lite mör i kroppen efter gårdagens helkroppspass på gymmet, men mest trött pga för lite sömn. Funderar på att ägna kvällen åt att se ikapp Paradise Hotel samt svara på lite brevvänner som jag fått tack vare fina Sandra Beijers inlägg: brevvänner christmas edition. Hennes blogg och läsare är bland de ljuvligaste av sin sort alltså!

Och det var väl allt just nu. Har lite fler bilder att visa från Stockholm och massor av andra bloggidéer i huvudet som bara måste sättas på pränt. Annars kan ni ju hojta till om ni vet ett jobb jag borde söka eftersom jag söker jobb så mycket jag bara kan och orkar just nu. Man hoppas ju alltid att det ska trilla ner från himlen och landa mitt framför näsan på en :-)

Haaaade!

FÖLJ:

2 svar

  1. Hittade till dej via Finlandssvenska bloggare-sidan, kul att hitta nya bloggar! Känner igen mej med, har själv svårt att hållas på samma plats en längre tid :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.