Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Coffee shocks and the dream office.

Jag sitter just nu nedsjunken i en skinnfåtölj på Chaicofi och jobbar mitt eftermiddagspass härifrån. Tycker om friheten att kunna jobba från någon annanstans än kontoret! Hmm, skulle vara trevligt att drömma sig bort bland tjusiga kontor – Pinterest måste ha massvis med sådant. Och på tal om något annat, alldeles precis sprang en råtta förbi utanför fönstret. Jag som trodde de höll sig borta åtminstone på dagen? När jag går ute ensam om kvällarna, en kort bit utanför gymmet eller så, är jag så fruktansvärt rädd för att råttorna ska springa över mina fötter! Är man vid en större väg på kvällen/natten kan man se hur det på riktigt kryllar av råttor. Så. Himla. Vidrigt. Men så är det ju i Stockholm och New York också ;-)


Om jag fick jobba i ett kontor likt detta, jag svär jag skulle göra underverk! Hehe, den typiska tanken om tro att vi skulle vara ‘lyckligare' och ‘bättre' om vi bara hade det där… 

Igår efter tvål-diskussionen började jag fnissa lite för mig själv. Jag insåg att jag är så pass besatt att jag till och med efter att ha duschat, tvättar händerna. Med tvål.
Är jag ensam?

Råkade nyss beställa två lattes, en is och en vanlig. Håhå orkar inte med dessa kommunikationsproblem ibland alltså. Coffee chock! *sörplar glatt i mig och återgår till arbetet*

20131128-152715.jpg

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.