Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

BYE BYE AUCKLAND

Det är fredag mina vänner, jag har gjort klart alla uppgifter inför lovet och är nu redo att upptäcka Nya Zeeland! Idag hoppar vi in i Bob, som är “hippie-bussen” som ska ta oss norrut till Bay of Islands. Ett vackert ställe med massor av öar, är den enda uppfattningen jag hunnit få av stället. Där ska jag och två fina tjejer från Schweiz, Vanessa och Jessica, upptäcka allt som finns att upptäcka (öar, vackra platser osv.) medan resten av våra vänner ger sig iväg för att segla hela helgen. En av mina room mates bor där uppe också ska förhoppningsvis träffa henne och besöka restaurangen där hon jobbar.

På måndag åker jag och Monica tillbaka till Auckland och flyger sedan vidare tillsammans med Gaby, på tisdag morgon ner till CHRISTCHURCH. Staden där det var någon jordbävning för några år sedan som förstörde i princip alltihop(?). Där finns inte så mycket att se, men där börjar vår road trip runt hela sydön. SÅ EXALTERAD. Allting ska vara så vackert att man dör typ. I Queenstown sluter Ingvild och Clement upp med oss och vi ska road trippa i 10 dagar för att slutligen vara tillbaka till Christchurch och flyga “hem” igen.

Haha, när jag säger att jag är urusel på att måla så är det aldrig en underdrift. Här nedan ser ni mina försök till att lite enkelt illustrera vår rutt. Vilken tur att jag är bra på annat än att vara konstnärlig!

By car to Bay of Island, by plane to Christchurch and then all of the South Island by camping van!
Bay of Islands; Paihia and Kerikeri.
The route for the South Island is not fully determined yet. We will do what we have time for and what we feel like!

 

FÖLJ:

3 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.