Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Buffé på Holiday Inn.

Att äta gott – Guds gåva till mänskligheten! Igår besökte jag och min tyska vän Moritz ett fint hotell här i Kochi som hade en FAB buffé! Efterrättsbuffén var magiskt bra och jag tror min mage fick en sockerchock. Har varit rätt duktig med kosten på senaste nämligen. Men igår tog jag en paus från både vettig kost och träning. Har vilat kroppen från träning även idag. Det var skönt och behövdes.

20131207-141858.jpg20131207-141909.jpg

Vi åkte även på äventyr till ett tempel efter middagen – ska visa bilder sen! Idag har jag städat. Jag undviker helst att städa för att först då inser jag hur smutsigt det är, enklare att blunda för det. De städare vi har som kommer hem gör det inte riktigt rent… Sen slocknade jag i ett par timmar på eftermiddagen och nu gör jag mig redo för ännu en modevisning! Mmm, ögongodis. Det är i Dream och nu kom jag ihåg – ÖRONPROPPAR, de måste följa med!

Vad gör ni ikväll? Så märkligt att det var idolfinal igår och att Sverige har massa nya stjärnskott som jag nu inte har en aning om? Haha, puss!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.