Bara få va mig själv.

Alltså, var ska jag börja? Jag är helt blown away av Warszawa, på så många vis. Berörd av historian, fascinerad av kommunismen/politiken/folket, imponerad av staden, mållös av det vackra och tagen av det hemska.

Läs mer: min weekend-guide till Warszawa


Helgen har varit helt magisk. Bästa var såklart att få hänga med tre av min bästisar och lyxen vi hade med en i princip local guide eftersom Lisa bott här ett tag. Lisa har agerat asbra guide och historielärare.

Vi bodde mitt i det gamla gettot i Warszawa, på gatorna som judarna stängdes in innanför murar av tyskarna innan de slussades iväg till värre platser. Järnvägsspåren i marken, ruinerna och minnena. De få förfallna hus som finns kvar och hur mycket de berättar, och hur det inte alls var längesen.


Och så mitt i allt detta visar sig Warszawa vara en av Europas bästa weekend-städer. Och vi har haft så himlahimla fint, mysigt och trevligt. Gud vad jag älskar er.


 

Bara ja få va mig själv – som Laleh sjunger och som vi spelat och sjungit på repeat i helgen – och det får jag alltid med er!

Följ:
0
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

Jag hjälper jag dig öka din trafik med SEO. I bloggen får du läsa om marknadsföring, företagande, foto, skrivande, böcker och resor. Gällivare är min hemstad/favoritplats, bor i Helsingfors pga kärleken.

6 Kommentarer

 1. Åsa
  23 maj, 2016 / 07:15

  Sista bilden, så fin klänning!

  • jennifer
   Författare
   31 maj, 2016 / 06:03

   Men tack Åsa, ett fynd var det!

 2. 23 maj, 2016 / 08:51

  Åh! Ser ut som att ni haft en underbar resa! :)

  • jennifer
   Författare
   31 maj, 2016 / 06:04

   Du, det var himla fint faktiskt :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?