Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Årets drömmigaste nominering

Jag har ju inte hunnit berätta det här, som jag fick veta redan för två veckor sedan! Jag och Amanda hade vår klassiska jobbdejt på telefon där vi varvar prat och bollar idéer och tankar, med att sitta tysta i varsin ända av telefonen och jobba (oftast bloggar vi), när hon plötsligt säger att nomineringarna till Stora Influencerpriset är uppe och det visar sig att JAG är nominerad. Är det sant?

Några av er kanske har ett vagt minne av att jag var nominerad som årets medlem (i organisationen Influencers of Sweden) redan förra året och var på galan i Stockholm. Därför hade jag inte heller någon förhoppnings om att bli nominerad igen. Men så blir jag det. Och inte bara i en utan två kategorier. Både som årets medlem igen men också i den nya kategorin årets microinfluencer

Uhhhh. Så fint att bli uppmärksammad på detta viset. 😭

Eller som jag skrev på instagram: Förstår ju inte riktigt ännu att bloggen faktiskt är en av mina inkomstkällor. Att det var tack vare den som jag startade eget. Att jag på något sätt lever min dröm. Det är väldigt underlig känsla. Glömmer ofta bort det och är duktig på att jämt längta efter det jag inte har.

En sån här nominering är lite som att få en hink iskallt vatten över sig (fast, eh ja, alltså på ett bra sätt). Chocken, och så liksom stannar man upp en stund – wow, vad hände just?

De andra nominerad i kategorin för årets microinfluencer är Katta med bloggen Bucket Life, Rania med Northbound Journeys, Rihab Garcia och Sandra Friberg.

I år hålls “galan” digitalt, den 17 november.

Kanske någon undrar, vad sjutton är en “microinfluencer” då? Definitionen varierar lite, men man kan säga att det är någon som en blogg (eller annan social kanal) med ett mindre antal följare än vad en influencer vanligtvis har. Alltså någon som når ut och påverkar en mindre grupp människor. Enligt wikipedia kan också följande sägas om microinfluencers: “However, “micro-influencers” are more available to their audiences, create more focused, retainable and attainable content and in the long-run generate higher engagement rates.”

FÖLJ:

14 svar

  1. Stort grattis! Roligt att aven mindre bloggar uppmarksammas och precis som wikipedia sa tycker jag ocksa att det ar roligare att folja de mindra just for att de kanns genuina och nara oss lasare.

    1. Ja det känns superkul att vi får ta plats bland alla de större i ett sånt här pris! Tack <3

  2. Vad skoj, stort grattis.. Att bara bli nominerad måste ju kännas som en vinst :) , ingenting kommer gratis och hårt jobb ligger alltid bakom. Håller tummarna :)

    1. Tusen tack! Och det tycker jag verkligen, oavsett vem som blir den slutgiltiga vinnaren av titeln så är jag hemskt glad att ens få en nominering!!

  3. Wow, vad häftigt, Grattis! :D Har funderat lite på om det är någon mening med att vara med i Influencers of Sweden, men nu inser jag att just SYNLIGHET verkar vara en bra anledning (?) Hur som helst, stort Grattis! :D

    1. TACK Helena!! Skulle nog inte säga att man bör gå med i Influencers of Sweden för att få synlighet – främst. Stora Influencerpriset kan man bli nominerad till även som icke-medlem ;) Men det är ett otroligt bra nätverk som jag skulle säga att ju mer man ger desto mer får man själv ut! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.