Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Another love.

Det här är min veckans låt: Another Love – Tom Odell, Zwette edit.

Original versionen har en vacker musikvideo precis så som den är. Men där finns också en kortfilm som är väldigt vacker och kanske lite djup, för jag fattar inte exakt vad som händer, men jag gillar den. Här kan ni se dem. Första filmen, originalet, andra filmen är kortfilmen.


Är förresten hur tacksam som helst över alla fina svar under inlägget om att vara så förvirrad. Och ni vet vad jag sa om att “Men just nu, så tror jag att jag vet vad jag vill göra i alla fall de kommande månaderna.” – det är inte sant. Det tog några timmar och så var känslan helt annorlunda, en ny känsla som fick backup av magkänslan direkt. Det känns som att stå på ostadiga ben, och försöka balansera på en trottoarkant, medan alla andra bestämt och med snabba steg promenerar förbi på den platta trottoaren. De vill dra med mig, men jag ser inte meningen med det. Och egentligen handlar det inte om att vad jag väljer nu skulle vara livsavgörande för framtiden, det är det ju inte. Det handlar nog mest om att jag faktiskt inte vet och faktiskt vill olika från dag till dag hela tiden. Och det handlar nog bara om att vara förvirrad. Att låta det vara så och att alltid fortsätta hålla fast vid hoppet om att DET ORDNAR SIG. Det ordnar sig på absolut bästa möjliga tänkbara sätt.

FÖLJ:

3 svar

  1. Åh, den låten är ju OTROLIGT bra! Älskar pianot och texten. “I Know” och “Till I Lost” är två andra bra låtar med honom. :)

  2. Jag känner ofta samma sak – jag får en idé om vad jag vill göra och är stensäker på att den är helt rätt, sen dröjer det inte länge innan jag är inne på ett helt annat spår. Det är inte alltid så lätt att ha en massa valmöjligheter! Speciellt när man inte riktigt vet vilka alla de där valmöjligheterna är.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.