Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

älskade lyckorus

Brukar ni vara så lyckliga att ni liksom kan känna hur er själ gör piruetter av glädje och välmående? Så lyckliga att ni skulle kunna yttra “I'm so happy that I could die”? Jag älskar stunderna av att må så och jag försöker att vända och vrida på mina tankar för att uppnå just denna känslan så ofta som möjligt. För det är ju så, vi styr faktiskt våra tankar. Jag brukar säga att vi inte kan styra våra känslor, men om vi tänker på det så skapas känslorna i grund och botten från våra tankar och eftersom vi styr rodret över tankarna så har vi även på sätt och vis kontrollen över våra känslor – om vi vill och bestämmer oss för det.
Fungerar inte det kan man välja ett annat alternativ, att tänka att känslor är som havets vågor, vi kan inte styra över dem, men vi kan välja vilka vi ska surfa på.

Men vi får också ha våra svackor ibland. Det är fullt mänskligt.

För en vecka sedan, i söndags och i måndags, precis efter vi kommit hem från vår resa, var jag nere. All livsglädje var som bortblåst och jag kunde inte förstå varför. Det händer inte särskilt ofta och ytterst, ytterst sällan två dagar i rad. Jag hade ingen lust till något, tänkte hundratals negativa tankar om mig själv och grät till och från egentligen utan anledning. Jag minns inte sist jag varit så deppig.

Men som alltid så gick det över. Och när jag kände livsglädjen sakta men säkert fylla min kropp igen så blev jag så glad av bara det. Det var som om en istid svept över mig i två dagar och så kom solen fram med sina strålar och tinade upp mig igen.

Låt inte era mörka och deppiga tankar ta över mina vänner. Att känna kärlek och glädje är så fantastiskt mycket bättre, ta vara på det! Behöver ni ett personligt pepptalk så är ni välkomna att kontakta mig; jennifersandstrom@hotmail.com Varje enskilt pepptalk kostar enligt pristabellen som ni hittar här till höger. Åh, förlåt. Det där sista var mina drömmar som spårade iväg till den dagen jag kommer jobba professionellt med att ge ut pepptalks på en daglig basis!

20120925-004112.jpg
Leta inte efter lyckan, jobba inte för att hitta den; plocka bara fram den, lyckan finns inom er!

FÖLJ:

3 svar

  1. Så himla bra skrivet vännen!! Älskar dina peppinlägg. Och din nyvakna fejja på instagram, så himla söt i could diiiiiiiiie!!! Puss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.