Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

9 bästa på Instagram 2018

Nu vet jag inte om jag skulle påstå att det här är särskilt representativt för året. Mina bilder tenderade nämligen att få fler likes under årets först halva och det är nog därför alla utom en bild också är från den halvan. 6 av bilderna är till och med från jan-feb 2018. Eller så skulle det kunna ha och göra med den otroligt vackra vinter som drog in över Helsingfors och Finland – och att jag just då reste runt en del i snöiga Finland och fick chans att fånga det på bild.

@jennsandstrom

Första bilden är från Gällivare, när jag bara iklädd bikini låg i en solstol mitt i den snöiga vårvintern. Bilden på mig och min bror är från Tallinn när vi tog färjan dit över dagen. Och resten är från Finland. Egentligen borde sommarens balkan-roadtrip och vinterns alpresa ha fått vara med här med åtminstone en bild…

Och apropå Instagram så var årets bästa beslut att ta en sociala medier-paus nu under jul och nyår. Har ännu inte laddat ner instagram-appen igen och är inte alls sugen på det. Det har varit underbart att vara utan. Idag öppnade jag Facebook igen och gick igenom och rensade bland alla grupper jag är med i. Klickat i unfollow och notifications off på de flesta nu. Också en befrielse.

Kommer antagligen gå helt online igen när mitt jullov är över (egentligen först den 15:e januari då jag är tillbaka i Helsingfors) men är faktiskt väldigt inne på att lägga mindre tid och energi på alla sociala medier.

FÖLJ:

2 svar

  1. Hehe, jag släppte också ett sånt inlägg idag. Jag ser ändå en ljusning i Insta-träsket, min 2:a och 3:a är från slutet av året, faktiskt.
    Många vinterbilder (som sagt) av dina 9. Annars brukar ju ofta sandstränder och palmer slå allra bäst.

    1. Jaa upplevelsen av instagram verkar vara lite olika för alla faktiskt – och gå lite i vågor. Det blev inte så många sandstränder i år 😉 Annars hade de kanske plockat en topp-plats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.