Jennifer sandström

6 finlandssvenska poddar du måste lyssna på

Här kommer tips på finlandssvenska poddar, lägligt såhär mitt i sommaren.

Hoppas ni inte tröttnat på att jag jämt tipsar om massor av grejer att lyssna på. Först årets fem första sommarprat (har förresten lyssnat på ett gäng efter det som jag tänkte recensera senare). Och sen sommarläsning i form av ljudböcker.

Nu kommer här ytterligare några fantastisks tips, nämligen tips på poddar – i ett poddavsnitt! Och inte vilka podcasts som helst, utan sex stycken finlandssvenska poddar du måste lyssna på!

Jag tänker dock inte avslöja några tips här utan ni får själva ta och lyssna på Faraway Finland där vi pratar om detta. Ifall man själv är nyfiken på att starta en podd delar vi också våra bästa tips för det. Men det gör vi i slutet, så först kan du höra vilka poddar det är som vi varmt rekommenderar.

Vilka finlandssvenska podcasts lyssnar du på? Här ger jag och Malin våra absoluta bästa tips bland utbudet av poddar i Svenkfinland. Några nya, några gamla – alla riktigt bra. Dessutom delar vi med oss av vad man ska tänka på om man själv funderar på att börja podda.

Varsågoda!

Hoppas du som svensk ger dessa en chans. Kanske lyssnar du redan på någon finlandssvensk podd? Och till dig som är finsk så undrar jag – vilken är din favoritpodd i Svenskfinland?!

FÖLJ:

6 svar

    1. Har du hunnit lyssna? Hittade du någon som du fastnade för? :) eller åtminstone blev nyfiken på?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.