Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Godaste salladen.

Hej på er! Lunch på kontoret och jag var den enda som hade med mig mat idag så kan lika gärna passa på att blogga här på lunchrasten i min ensamhet.

Såhär såg jag ut när jag skulle till jobbet i morse.

Det här med snabba hissbilder blir sällan särskilt rättvisa bilder. Jag har i alla fall min mörkblåa Zara-klänning som jag köpte i Spanien. Älskar modellen på alla sätt och vis, och även färgen. Men kvalitén är usel. En kanske inte kan förvänta sig mer av 150 kronors klänningar? Synd tycker jag eftersom jag gillar den. Resterande kläder som jag köpte på Zara i Spanien har också börjat bli noppriga…

Eftersom att jag har klänning på mig idag har jag även strumpbyxor. I tjockleken 40 den. Det var -2 grader i morse och jag cyklade. Ni kan räkna på den ekvationen. Lite småkyligt ja. Men himlen och soluppgången var typ värd det.

Det jobbigaste med att cykla i denna årstiden är för övrigt att när jag cyklat 5 minuter så börjar jag nästan svettas – så snabbt cyklar jag (hehe, läs: har inga växlar). Så jag är supervarm och fryser samtidigt. Det värsta av två världar.

Jag vill förresten tipsa om världens godaste sallad! Ja näst efter ceasarsalladen på Pascal då kanske. Den här fick jag inspiration till av min kompis Hjalmar när jag var hos henne i Stockholm. Du kan variera innehållet men vi hade och jag lagade nu igen: grönkål, kalamata oliver, fetaost, körsbärstomater, gurka, soltorkade tomater, majs och kyckling. Sedan för att få det krämigt och gött: blanda ner turkisk/grekisk yoghurt och pesto!

Jag och Emma gjorde med färdiggrillad kyckling som man hittar i matbutiken. Nu gjorde jag dock på stekt kyckling som jag gjorde själv (eller Mumin gjorde, han använder termometer för att få den perfekt och inte överlagad – tips!). Kycklingen var dessutom förmarinerad med olika örter så det förhöjde smaken!

Puss och kram på er!

FÖLJ:

5 svar

    1. You have to put on as many as necessary ;) I actually saw that VILA or Only had with fleece inside – could also be a good idea!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.