Paddington & King’s Road.

Jag har några bilder kvar från London att visa. Först och främst en bild på Paddingtons tunnelbanaskylt. De är ju så charmiga! Tunnelbanorna är som små rör, känns lite som leksakståg. Och noll luftkonditionering… Området Paddington är rätt trevligt vad jag kan minnas. Om inte annat älskar jag namnet!

  

Det kändes som ett måste att testa någon av Londons cafe-kedjor. Caffé Nero och Costa Coffee var de två jag såg överallt. Här testade jag en cappuccino. Tycker de alltid smakar typ samma! Så helt ok med andra ord.

  

Sen påväg från mitt hostel vid Euston Road och Russell Square påväg mot King’s Road, så råkade jag promenera förbi Big Ben. Vi var ju såklart tvungna att ta en selfie han och jag. Sen gick vi snabbt vidare, bort från alla turister. 

  

Jag fortsatte mot King’s Road och när man når Sloane Square som är ett kvarter i anslutning till gatan, så förstår man att här är allting lite finare, och dyrare. Längs gatan ligger många fina butiker och här verkar mestadels londoners själva strosa, förmodligen de som tillhör upper class.
Men jag hade ett mission: The Chelsea Quarter Cafe. Där jobbar nämligen Tilda! Så vackert cafe och så mycket mumsigt!

    

En grön juice på äpple, ingefära, spenat och selleri. Fick i mig dagens alla gröna vitaminer! Till det åt jag en crossiant. Och läste min bok, Amy Poehlers Yes Please. Hon är helt fantastisk Amy. Har man inte sett Parks & Recreation så måste man göra det NU!

5 Kommentarer

  1. victoria
    16 juli, 2015 / 07:42

    Åh! Läser också den boken! Helt fantastiskt rolig ju!

    • jennifer
      Författare
      19 juli, 2015 / 13:55

      Eller hur! Vad kul Victoria. Har du sett Parks också? :D

      • victoria
        22 juli, 2015 / 12:20

        Nja bara nåt avsnitt så.. Men det är helt klart högst på min lista efter att ha läst boken!

        • jennifer
          Författare
          22 juli, 2015 / 12:53

          Jaaa! Bra! ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?