Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Videoblogg om läget i Indien och mitt jobb.

Om någon bara råkar ha sisådär fem minuter till övers eller tycker det skulle vara helt galet intressant att få se mig i rörelse och pratandes – ja då har jag lösningen för er, varsågoda!


Ps. Någon kanske uppmärksammar hur KUL och ROLIGT jag tycker allting är. Vi kan väl säga som så att det är lättare att formulera sig snyggt i text…

Ps 2. När jag skulle börja se Pocahontas inser jag att det är tvåan jag under åtta timmar fört över till min dator från min brors “cloud-mapp”… Orkar inte.

Ps. 3. I bakgrunden hör ni Of Monsters and Men och jag har nyligen blivit alldeles störtförälskad i dem! De är skaparna av låten ‘Little talks'.

FÖLJ:

6 svar

  1. du skriver fantastiskt! men det var minst lika härligt att lyssna och få höra dig :) tror inte jag gjort det innan… roligt iaf att få lära känna dig lite mer :)

  2. Jättekul att få höra lite om ditt jobb! Är så himla imponerad att du fick ett sånt jobb och att du vågade anta utmaningen! :)

    Hoppas du har det bra, att Goa blir av och blir nice och att du gör fler videobloggar för det var himla skoj!
    Kramkram!

  3. ÅÅH fina Jempis, så himla duktig är du!! Och så kul att se dig live med. Kör på, hoppas ni kommer iväg till Goa goa och att du träffar lite goooooooa människor där! PUSSPUSS <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.