Jennifer sandström

Vem är jag?

Jenkan som barn, Jempan som lite äldre, utomlands kallar de mig Jenn eller Jenny och ett par bästisar säger Jänks. Jag gillar att läsa, fast gör det inte så ofta. Uppenbarligen gillar jag att skriva mer och en dag ska jag livnära mig på det. Är uppvuxen i Gällivare och hemma kommer alltid vara hemma men idag finns stora delar av mitt hjärta i södra Sverige och framför allt i Göteborg.

Är en positiv dam som älskar livet för det mesta och har drömmar som sträcker sig till universums slut (ja, de expanderar alltså). Jag lever mycket i nuet, ångrar sällan något och ser fram emot vad framtiden kommer att erbjuda. Tror inte att materiella ting eller skönhet är nyckeln till lycka, även om min MacBook Air är min ögonsten och jag gillar att vara snygg, utan lyckan – den har vi inom oss.

Den viktigaste personen jag har är mig själv, men jag älskar mina nära och kära till månen och tillbaka. Det skulle krävas rätt mycket för att en man skulle få spatsera in i mitt liv. Kärlek är dock det finaste jag vet, jag är en romantiker på djupet och min drömprins kommer jag att träffa en dag.

Jag har bloggat sedan 2006 och skulle jag sluta skulle mitt huvud sprängas av skrivartankar och lusten att dela det med någon.

Med kärlek, Jennifer

FÖLJ:

3 svar

  1. Hej!

    Såg att du hade kommenterat min blogg för länge sen. Gick in på din blogg nu, och jag ser att vi har mycket gemensamt. Jag är ifrån Boden. Jag har jobbat i hemtjänsten. Bott i usa. Nu ska jag till Nya zeeland på working holiday visa. Skulle gärna vilja skriva med dig, fråga dig lite saker. Hoppas det går bra :) Annars så gillar jag din blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.