Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Veckans Bloggare hos Norbottens Kuriren

 Om ni tycker det är spännande att läsa om mitt liv på Nya Zeeland och om ni inte får nog av min blogg så är jag veckans bloggare hos Norbottens Kuriren denna veckan!

FÖLJ:

Ett svar

  1. Men åh så härligt och vilka upplevelser du får med dig “i bagaget”. Jag har på min webbsajt Rosita reser nyligen publicerat en intervju med en norrländsktjej, född i Kiruna, som “hamnade” i Australien, tänkte bli där ett år men nu fortsatt är där och snart 3-barnsmamma.

    Även min syster bor i Australien och dit åker jag nu i oktober. Fast jag tycker att det är tråkigt att min tvillingsyster – och hennes barn – bor så väldigt långt ifrån mig – och mina barn. Vi ses väldigt, väldigt sällan pg. a avstånd och de kostnader det medför att ses. Men det ska bli jättekul att ta del av hennes liv i Australien nu!

    Hälsningar Rosita, resglad 3-barnsmamma i Stockholm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.