Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Västra Hamnen i Malmö.

God morgon! Igår efter jobbet mötte jag som sagt Gaby för en promenad. Vi gick ner till hamnen dels för att det är så vackert där när vädret är fint och dels för att jag skulle få chansen att fånga det på bild denna gång! Så varsågoda, det var ännu en magisk solnedgång. Solnedgångar är oftast magiska!

västra hamnen malmö

västra hamnen

hamnen malmö

Här nedan kan man ana bron till Danmark lite svagt. Det såg så drömmigt ut med diset som låg längs horisonten, som om bron gick till något typ av Narnia-land.

solnedgång malmö

scaniaparken

Här fångade jag Turning Torso och en liten vandrare. Men också en skylt som beskrev platsen, en stor grop med gigantiska högtalare där de spelar musik året om, så coolt och bra tyckte jag! Turning Torso är förresten väldigt mäktigt och vackert, jag gillar det.

turning torso malmö

solnedgång

Blir så lycklig i själ och hjärta av sånna här kvällar. Vi promenerade drygt 8 kilometer och mina fingrar blev isbitar men det gjorde ingenting utan var allt som allt väldigt skönt! Sen mötte jag min kollega och gick till Surf Shack och åt burgare till middag – faktiskt ett bra tips på restaurang här i Malmö, laid back och sjukt goda French Fries!

Hörni på tal om solen! Det är solförmörkelse idag – så glöm inte att kika ut vid tiotiden men kika inte på solen för mycket det kan skada ögonen!! Jag är inte så exalterad för jag har sett en hel eller “riktig” solförmörkelse i Cairns för två år sedan. Jag råkade vara där samtidigt som det inträffade och var världens happening, folk hade vallfärdat från världen över. Haha. Och lite häftigt var det allt!

Ha en fin fredag, sen är det helg, gud så fint! Jag blir kvar här i Malmö hos min Skåne-kompis, ska bli mycket mysigt :-))

FÖLJ:

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.