Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Uppe på toppen igen.

Tihi. Måndag, tisdag, onsdag. Ja det var en tung start på veckan. Mest rent psykiskt. Jobbet var ok men inte optimalt (fast det var nog mest jag som inte var optimal). Men så idag gick det äntligen bra och allting kändes plötsligt så mycket bättre. Det var flera saker som gick som på räls! Och de enda tårarna som lurade bakom ögonlocken var egentligen lyckotårar, vilken cry baby va.

Fan, när det är tungt och man snubblar är det bara att resa sig igen. Gång på gång på gång. Plocka upp prinsesskronan som ramlat av och fortsätta bära den. Snart går det ju igen. Motgångar kommer alltid följt av ljusare tider. Ibland sker dessa toppar och dalar över dagar ibland över månader eller år. Men principen är densamma: Ge. Inte. Upp.

Om det beror på vanliga humörsvängningar, brist på näringsrik kost eller bara är helt vanlig PMS, alternativt någon annan faktor – det spelar ingen roll – jobbigt kan det vara i alla fall, men det går över. Som alltid. Och det är ju som vanligt i den här bloggen, något som kan tyckas vara djupa dalar och något som kan tyckas vara extremt höga toppar, om vartannat.

20130718-193156.jpg

/Den indiska prinsessan som satte sin första, viktiga milstolpe på jobbet idag!

FÖLJ:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.