Jennifer sandström

Tyskland är ledigt men jag jobbar.

Vi svenskar fick dispens. Det är röd dag i Tyskland idag men eftersom vi har vår viktigaste högtid midsommar i morgon tyckte alla att det var bättre att vi fick jobba idag och vara lediga i morgon. Och mina killar i svenska teamet är lite trötta så jag var här absolut först och sitter fortfarande ensam. Gillar de flexibla arbetstiderna vi har här.

20140619-091412-33252851.jpg
Det är mysigt med arbetskollegor och att sitta i ett stort, öppet kontorslandskap. Men jag drömmer ändå, såklart, lite om att ha ett eget, kreativt kontor. Då skulle man kunna ha släckta lampor och hög musik på jämt om man så önskade.

Vi har förresten vuxit i det svenska teamet, alla team här på CupoNation växer mest hela tiden. I början var det jag och två tjejer. Nu har tjejerna hunnit sluta sina internships och istället har fyra killar börjat. Och ni vet, det är generellt less drama with the guys. Till hösten tror jag vi har några praktikplatser öppna igen, tipsa någon om ni tror de skulle passa för en praktik inom onlinemarknadsföring och/eller copywriting!

Ha en fin dag hörni. Och just det, hur firar ni midsommar i år?? Känns lite trist att inte vara i Sverige, men vi ska nog lyckas styra upp något bra här också. Sill och snaps är tydligen beställt.

Puss på er!

FÖLJ:

3 svar

 1. Hej,
  jag älskar din blogg! Sättet du skriver på, hur du kan skriva om vad som helst och hur jag många gånger känner igen mig i vad du skriver – underbart. Jag blir även inspirerad att “flytta” till andra länder, något jag har velat göra länge. Ett pluspoäng är att du är vän med din finska favorit, när även jag är från Finland.

  Hyvää juhannusta och glad midsommar! :D

  1. Men Mimmi! Gud vad fin du är, tack, och kul att du skriver! Vad intressant att du påpekar “hur du kan skriva om vad som helst” – det är ju det många ofta säger “jag skulle inte kunna ha en blogg jag har inget att skriva om”, men man kan ju faktiskt skriva om vad som helst… ;-)
   Och jaa, jag har fått väldigt bra intryck av Finland och finnar under min tid här i München. Vart bor du någonstans?

   Kram och glad midsommar på dig med!! :)

   1. Hej igen! Jag bor i Vasa, i västra Finland, längs kusten.
    Midsommar kommer säkert att bli bra, ska iväg på en festival. :)

    Det jag menade var just att jag beundrar sättet du kan skriva om vad som rör sig i dina tankar – både sämre och bättre tankar. Hur mycket en människa faktiskt kan reflektera över livet och hur det kan gå upp och ner. Man får ju en känsla att man känner dig när du är så pass öppen på din blogg :) Väldigt inspirerande, ifall jag i framtiden börjar skriva på en ny blogg. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.