Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Sommarens första resa är bokad

Det är mars och utanför är vintern i full blom, men inuti blandas minnena från förra sommaren med drömmarna för den kommande.

Jag skriver och skriver på blogginlägg om den där roadtrippen vi gjorde på Balkan, minns hur amazing den var. Tänk att de där små platserna på kartan i länderna jag visste så lite om, kunde vara så ljuvliga. Som den på bilden ovan, TrebinjeTänk vad många fler små, oupptäckta platser det måste finnas?

Sommarens första resan är bokad. I slutet på maj åker vi ner till Budapest. En natt i Bratislava, tre dagar med bröllop i Österrike och sen nio nätter som ännu ska placeras ut på en karta. Fortsätter vi kanske genom norra Kroatien, Serbien och Rumänien? Avslutar gör vi Ungern och Budapest. Som jag längtar. Han och jag, en bil, några vänner, nya länder.

Sen kommer vi hem och det är bara juni. Resten av sommaren är oskriven. Det är Norden som lockar. Sverige, kanske Göteborg. Kanske en roadtrip genom vårt vackra land? Och till sensommaren väntar ännu ett bröllop i Nord-Norge.

Det är mars utanför fönstret, men snart är det vår. Snart är det sommar och sköna kvällar och inga jackor eller skor som fylls med små vassa stenar.

FÖLJ:

8 svar

  1. Låter härligt det där! Jag har bara bokat en kort vårresa än så länge, men före april vore det nog bra om jag hade bestämt mig för vart det bär av i sommar så inte priserna skjuter iväg för mycket eller allt bra är fullbokat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.