Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

skydive slash skräck-upplevelse

Åh jösses amalia. Det har gått ett par timmar sedan jag hoppade nu och vi sitter på ett café och försöker lugna ner oss. Eller lugna ner min mage och mitt huvud. Jag insåg i samma sekund som jag störtade ner mot marken att “just det, jag blir ju alltid åksjuk av karuseller och fritt fall och liknande på nöjesparker”. Först liksom tror jag att jag ska dö, ett fritt fall i vad var det? En minut? Där jag panikartat försöker andas och hålla mig i bananpositionen mot min instruktör, tänker åh herregud åh herregud åh herregud VI FALLER, inte flyger, utan STÖRTAR ner mot den blåa sjön! Och sen BAM fälls fallskärmen ut och man liksom tackar gud för det och att man överlevde. Då börjar det gunga. Jag har lock i öronen samtidigt som jag känner att jag är lite omtumlad och upprepar tyst för mig själv mantrat börja-inte-må-illa. Hela jag känns som att jag tagit en tur i en torktumlare och jag undrar hur lång tid det kommer ta innan vi når den där underbara marken som är så fantastiskt trygg. Låt mig inte hänga här i luften för alltid… Snälla. Men marken närmar sig så småningom väldigt snabbt och plötsligt gör vi oss redo för landning. Och vilken landnig vi gör! Vi kraschlandar på backen och faller raklånga på rygg. Jag glad och lättad över att få ligga ner och andas ut. Han ganska missnöjd med sig själv som gjorde en sån ograciös landning.

Så stapplar vi, eller jag stapplar, tillbaka in i lokalen och allt jag kan tänka är att jag vill aldrig göra det här igen, jag är inte skapt för sånna här extremesporter!

FÖLJ:

7 svar

  1. Herregud, du är inte klok Madicken!! Men nu kan du kryssa av det och bärs med dig av vetskapen att du inte behöver göra det igen :)

  2. Satt, med stor spänning och följde Felix Baumgartners fria fall från 39 000 meter igår! Tur att du inte behövde hänga på hans rygg! Tack och lov att du är välbehållen! Du MÅSTE inte prova ALLT!
    Puss och kram!

  3. haha alltså jag skrattar ihjäl mig! Hade betalat hur mkt som hest för att få se detta på film!! Ser verkligen de fladdrande kinderna framför mig och krashlandningen ska vi inte prata om, jesus vad underbart, men oj va cool du är! :D

  4. alltså..pinglan..du är helt OTROLIG!!Modig och helgalen på en o samma gång!!
    Kram från en som tycker att det är läbbigt att stå på en ballis på andra våningen..
    (trots att min far är fallskärmshoppare..)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.