Jennifer sandström

sandstränder och +32 grader

För ett par veckor sedan bokade jag en flygbiljett till den tropiska söderhavsön Samoa. Helt ensam tänkte jag ge mig iväg dit, hur galet är inte det liksom? Skulle tröttnat på mitt eget sällskap ganska snabbt eftersom det verkar vara en väldigt lugn och stillsam liten ö… Hur som helst, tursamt nog bestämde sig min käre rumskamrat Chelsea för att följa med!!

Från A till B ska vi!

Jag kom alltså hem från min weekend-resa i söndags och nu hiskligt tidigt i morgonbitti (onsdag) ger jag mig iväg igen… Mot sandstränder, en bungalo precis vid vattnet och 32 graders värme. Det ska bli superskönt! Tanken är att bara ta det lugnt, ta morgonpromenader på stranden, läsa böcker… och ja, plugga lite till de 3 tentor jag har nästa vecka!

Som den otroligt bloggberoende människan jag är så hade jag så många blogginlägg på lager att jag har tidsinställt några under veckan. Vi kommer vara utan internet på Samoa nämligen; det kommer också vara himla skönt – älskar att ha pauser från internetvärlden!

Packningen är i ordning och vädret för veckan ser perfekt ut!

20121023-191837.jpg

Hoppas ni har det bra mina vänner, jag ska ha en fantastiskt skön vecka!
PUSS PÅ ER!

FÖLJ:

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.