Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Så jäkla stolt, och pepp.

Hur det än slutar med den här uppsatsen och vilket betyg vi än får – så är jag så jäkla stolt över mig, Emma och Sanna. Och det på grund av massor av anledningar: hur bra vi jobbar ihop, hur sjukt bra vår uppsats är (spelar ingen roll vad någon annan tycker, den är det), hur mycket vi faktiskt lär oss av arbetet och sist, men det som är absolut mest betydande, hur otroligt roligt vi har tillsammans. Det går inte en dag, inte ens en timma, utan att vi skrattar tillsammans och gör oss löjliga över något. Till och med hela processen har visat sig vara intressant och rolig. Nörd-varning över hela det här inlägget?

20130510-213636.jpg

Vilket jävla dream team.

Man ska inte ropa hej förrän…. Vi lämnar inte in förrän på tisdag men jag måste få uttrycka min stolhet precis just nu. Frånvaron i bloggen är tydlig, dagarna bara springer iväg och fullt fokus går till uppsaten. Och ja, som sagt, BRA BLIR DEN!

Mvh, tjej som fått hybris efter dagens pepp-föreläsning som inspirerade till tusen med Hampus Bergqvist och Martin Andersson, de sköna och trevliga snubbarna som är författarna till denna kommande bok, Fuck Svenssonliv!

20130510-213646.jpg

Älskade JIBS, det var längesen vi hade ett sånt här “trevligt” 12-timmars pass sist. 

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.