Jennifer sandström

puss

Idag var det dags att fira ännu en födelsedag! Och eftersom onsdagar är en bra partydag i Auckland och eftersom det är så galet kul att gå ut här så var det inte ett särskilt svårt beslut om att gå ut eller inte. Så har jag avverkat mina två alkoholdagar för den här veckan också och det är bara onsdag, haha! Lycka till med att hålla den gränsen va…

Godnatt godingar!

20120823-030704.jpg

FÖLJ:

2 svar

 1. Kom på att jag hade en blogg här ;) Haha!

  Designen var något man kunde välja som förinställning, så tyckte den var helt okej. Är också nöjd med den.
  Sen det med kurserna, är säkert bara jag som är intresserad. Kanske för att jag själv pluggar. Men alltid kul att veta, tycker jag – ensam. Hehe!
  Det är nog 18-20 mil till Norrköping ifrån Kristinehamn. Kanske inte med norrländska mått särskilt långt men det är en bit i alla fall. Kommer närmare Stockholm med 10 mil också, så det är bra.

  Sen peppinlägget. Brukar vara så. Men trodde att folk liksom vuxit upp i den här åldern. Eller så har vi bara hamnat i den här världen. För jag kan aldrig minnas att jag störts av någon som påstått att de är bra. Kanske då när folk envisas att tro att de är bra på något när de faktiskt inte är det, haha! Elakt tänkt, men man måste ju vara ödmjuk också. Alla är inte bäst på alls. Jag är dålig på många saker :P Men jag är såklart bra på många också :)

 2. Nä, ibland är man bra less på skolan. Har väl aldrig varit 100% pepp under tiden måste jag säga, haha. Men det har gått bra ändå. Jag har valt rätt utbildning. Man tänker väl hela tiden att jag kunde gjort liiiite bättre. Äsch, ska inte dra in mig själv i de där tankarna nu! Däremot är jag superpepp på att gå ut på min praktik. Är nog verkligen det jag behöver för att göra en bra C-kurs sen. Har du valt marknadsföring som inriktning? För du har väl också bara sista terminen kvar sen i Sverige? Blev även lite förvånad över att terminerna utomlands verkar så korta, så du lär väl komma hem snart igen! Haha ;)

  Jaa, men eller hur. En viss del tror jag kan bli både stressade och peppade. Om det är sådana personer som bryr sig om att prestera så kan det ju båda vara stressigt, men ändå lite mer “nu ska jag också göra…”. Jag är exempel supernöjd för jag är första praktikanten de tar in på en hel termin på kommunen i Norrköping. Bara det känns häftigt, haha. Men har också fått erfarat att en del från ens hemtrakter blivit dryga till en början. Vet en person som själv ska hävda sig (vi snackar verkligen om vardagliga saker, som att typ tvätta kläder, say what?) men kan verka avundsjuk när man själv berättar något (kanske som det här med praktiken). Lustigt det där. Ah, nu har jag skrivit en novell! Får nog blogga om något istället ;)

  Jag är såååååååå sugen på att flytta. Älskar den staden verkligen. Du får hälsa på när du är i Sverige ;) Östgötapendeln går ända ner till Jönköping. Fast jag skulle nog också vilja åka till Jönköping. Verkar fint där, hihi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.