Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

och tiden går i samma tempo som den alltid gjort

Vi stressar, vi kommer sent och dagarna tycks aldrig räcka till allt det där vi tänkt hinna med. Vad snabbt tiden går säger vi och jag undrar hur långsamt den gick innan. Och spelar det någon roll? Jorden snurrar inte snabbare och klockorna tickar fortfarande i samma takt. Vi blir äldre och vi blir aldrig yngre igen, men är det inte det som är fint med livet? Vi är inte här för att försöka stanna tiden, vi är här för att ta till vara på den. Så vad gör det om dagarna tycks rusa förbi, så länge vi njuter under tiden?

FÖLJ:

Ett svar

  1. Tack fina du! Tack för att du får mig att stanna upp och leva. Jag beundrar dig. Jag befinner mig på en efterlängtad semester på en av Greklands öar men lever ändå inte fullt ut. Jag måste lära mig att leva mer här och nu, och du hjälper mig otroligt mycket med det. Stor kram på dig från soliga Grekland!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.