”Nej, det är inte en porrtidning!”

Jag köpte senaste Egoboost Magazine igår innan flyget. Och på det omslaget, som ni ser, så är det en ganska avklädd Bella vi ser. Efter ett tag insåg jag, tänk vad många som förmodligen inte har en aning om vad Egoboost Magazine är, som nu tror att jag sitter och läser någon form av porrtidning. Haha! Det var dessutom mest businessfolk på planet och de hade nog inte en aning.

20120510-113645.jpg

Smart drag för en bra, vettig och viktig kampanj! Om ni inte läst Egoboost, spring genast och köp ett nummer. Det är utan tvekan den bästa karriärs/självkänsla tidning du kan hitta. Jag älskar den!

Följ:
0
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

Jag hjälper jag dig öka din trafik med SEO. I bloggen får du läsa om marknadsföring, företagande, foto, skrivande, böcker och resor. Gällivare är min hemstad/favoritplats, bor i Helsingfors pga kärleken.

Dela

1 kommentar

  1. 10 maj, 2012 / 11:55

    Haha, ja, man vet aldrig vad folk runt omkring tycker! Men det är en väldigt bra kampanj!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?