Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Mot flygplatsen och Polen.

04.45 ringde klockan och fyrtiofem minuter senare klev jag på bussen tillsammans med alla andra som går upp så tidigt varje dag för att jobba. Jag är ledig idag, friyay! Och ska flyga till Warszawa för att möta upp några av mina bästa vänner. Det är Lisa som jobbar där nu och så Sofia och Emma som också flyget ner från Stockholm och Göteborg.

Lite mysigt att vara ute så tidigt ändå, i arla morgon!

Resebloggarna Katarina – Äntligen vilse, Sofia – Fantasiresor, Annika – Resfredag och Towe – Come fly with me ska också till Warszawa idag, kul sammanträffande. I deras bloggar kommer ni nog kunna hitta många fina bilder och Warszawa-tips efter resan, så kika in hos dem.

Jag kommer ge er min bild också – vi får se hur mycket turistande vi hinner avverka. Jag ser mest fram emot att hänga med min tjejkompisar, prata om hela våren, dricka vin och äta massor av gott. Och så sleep over allihop hemma hos Lisa! Så mysigt!


Omöjligt att försöka se inte trött ut efter att ha gått upp så ovanligt tidigt. Nu är jag på tåget påväg mot flygplatsen. Vanligtvis har jag en fantastisk pojkvän som kör mig, men idag fanns tyvärr ingen bil att låna och lika bra var kanske det, så T fick sova och jag inte bli alldeles för bortskämd.

Okej, trevlig helg på er!

Och cheest och tjänki! Två polska fraser jag lärt mig… Tvivlar på att de stavas så dock, men så säger man det – så kan jag försöka imponera på taxichauffören!

FÖLJ:

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.