Mindfulness med VILJA.

Vilja är högskolan i Jönköpings kvinnliga karriärsnätverk. 
Jag var med och startade upp det under 2011 och är nu tillbaka med i gänget igen efter året utomlands. Idag har vi det första eventet för 2013 – det ska handla om mindfulness! Det ska bli väldigt intressant. Det här med mindfulness och meditation är något jag blivit mer och mer nyfiken på enda sedan jag upplevde det första gången på Nya Zeeland..

Vilja-”styrelsen”. Fotograf: Emma Hjalmarsson

Följ:
0
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

Jag hjälper jag dig öka din trafik med SEO. I bloggen får du läsa om marknadsföring, företagande, foto, skrivande, böcker och resor. Gällivare är min hemstad/favoritplats, bor i Helsingfors pga kärleken.

3 Kommentarer

  1. 5 februari, 2013 / 16:39

    Haha, så stört att vi gör typ samma grejer! Jag var med och startade kvinnliga nätverket på handels i gbg! haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?