Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Mina bästisar ❤️

Är cirka sååååå lycklig just nu. Får somna bredvid fyra av mina bästisar från högskolan i en lägenhet i Majorna i Göteborg. Bättre kan det knappt bli, bara en stjärna fattas oss.

Trots snöstorm tog jag mig in till stan och mötte upp Sofia. Så anslöt sig Lisa och Emma ett par timmar senare, vi hamnade på Noba (asmysig bar här i Götlaborg). Och tillsist kom även Rutan, eller ja Rebecca. Fy sjutton vad jag gillar dessa brudar!

20140118-014117.jpg

Och dessa pärlor ska jag få hänga med tills på söndag. Nu ligger vi fem stycken packade på Sofias trettio kvadrat. Ni kan bara tänka er hur mysigt det är. Åh vad jag behövde socialt umgänge i form av bästa vänner, så himla himla bra!

FÖLJ:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.