Jennifer sandström

Miljöpartiets nya språkrör?

Igår postades ett inlägg på Facebook, som under natten nådde 1500 likes. Det var Jesper, min bror, som igen lyckades med att “go viral” och den här gången genom att publicera sin precis inskickade språkrörskandidatur till Miljöpartiets valberedning! Ingen kan ha undgått den storm som partiet haft de senaste veckorna och för att citera Jesper rakt av “Satt och funderade på deras situation – då tanken ‘det här kan ju till och med jag göra bättre' plötsligt slog mig.”

Och får han en idé, går han all-in. Så det har eskalerat och det senaste vi kunde läsa var Göteborgs-Posten som skriver om detta i en intervju med honom.

miljöpartiet språkrör 

Sagt och gjort, gick det alltså från ett roligt skämt till att bli verklighet. Han har många års erfarenhet av politik och vi är många som backar Jesper i detta, han skulle var det bästa språkrör ett parti kan önska sig. Vid födsel förlorade han nämligen förmågan att gå och utvecklade till följd av detta sin förmåga att tal. Vid 6 års ålder hade han redan lärt sig engelska och idag jobbar han dels som översättare/copywriter samt föreläser gärna (och klarar det galant utan manus).

Jesper skulle vara en dröm att ha i ett politisk parti.

Så, med det säger vi alltså:

  1. Gå in här och gilla hans Facebook-sida för att stötta hans kampanj: Rösta Jesper.
  2. Läs mer på hans hemsida rostajesper.se
  3. … och ni som är Miljöpartister – rösta på honom!

FÖLJ:

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.