Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

“… lova mig att ni kommer köpa min första bok så fort den kommer ut?”

Det här med att jag drömmer om att skriva en bok har på senare tid blivit någonting som känns mer självklart än önskvärt. Jag brukade fantisera om hur jag en dag skulle få ge ut min alldeles egna bok, det kändes främmande, lite läskigt och overkligt.

Och sanningen är att på senare tid har denna drömmande tanke förvandlades med till något jag faktiskt ser kommer hända i min framtid, om några år. Det känns så sjävklart på något vis, så naturligt. “Hej mitt namn är Jennifer och jag har just gett ut min andra bok! Jag är så tacksam för allt stöd jag fått under mitt skrivande från familj, nära och kära och mitt bokförlag! Tack för att ni givit mig denna möjlighet och hjälpt mig att uppfylla en dröm!”

Jag vet inte ens vad för typ av böcker jag kommer att ge ut, men det är en relativt liten detalj som kommer lösa sig under resans gång. Jag menar, jag är långt ifrån redo att skriva en bok precis här och nu, just idag. Men så småningom, då kommer jag vara redo.

Och till dess, så kan väl ni, mina kära läsare, lova mig att ni kommer köpa min första bok så fort den kommer ut? Tack på förhand!

FÖLJ:

5 svar

  1. Jag köper en! Vill också skriva en bok och har velat det hur länge som helst, har börjat på rätt många men nu kanske jag kommit på hur den perfekta ska vara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.