Jennifer sandström

livet som förkyld osv.

Jag har skrivit fler blogginlägg än vad ni skulle tro är möjligt, och sparat som utkast. Jag har lagt till fler låtar i min “favoriter just nu”-lista än vad jag orkar lyssna på. Jag har läst bloggar som jag bara läser när jag får superdupermegamycket tid över. Jag är inte särskilt trött och jag har ingen ro att lägga mig och se på en film, jag hostar om vart annat och önskar att jag hade inspirationen att läsa min bok. Men det är något med mig och böcker, alla senaste jag läst har jag bara tagit mig igenom halva? Läser jag för ospännande böcker? Vilken bok borde jag läsa i så fall, en sådan man inte kan slita sig ifrån?

Snart kommer jag tröttna något ofantligt på mitt eget sällskap och antingen somna eller överge mig själv till en film i alla fall. Roliga liv. Att vara sjuk alltså, himla kul.

2 instagrambilder. Och på instagram finner ni mig under, hör och häpna, jennsandstrom.  

mitt förkylnings-face.
min anslagstavla, två Monki-bilder och en sax, viktigt.

 

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.