Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Låt det vara söndag i morgon igen.

Fick frukost till sist efter tre någon gång. Tog med mig T på jakt efter cirka vad som helst så vi hoppade på en buss och gick av någonstans där det såg trevligt ut. Hittade till L'Osteria som visade sig ha de största pizzorna och sjukt god pasta. Hyfsat billigt också.20140622-222426-80666396.jpg
Älskar att hela tiden kunna upptäcka nya små hörn av en stad. München har så många fina kvarter utspridda över staden.
Resten av eftermiddagen promenerade vi runt i Englischer Garten som också är himla trevligt. Dock är alla jäkla nakna gamla gubbar en rätt oschysst syn. Men jag klagar egentligen inte, jag gillar friheten och öppenheten.

Tyskland är visserligen lite blandat när det kommer till frihet. Lägg dig och sola toppless i en park – inga problem. Men vill du handla matvaror en söndag har du problem… Därför sitter jag nu här, en söndagkväll halv elva, och äter salladsblad, körsbärstomater och gurka. Direkt som de är utan att ens orka hacka dem. Haha! Och apropå detta så ångrar jag mig angående rubriken. Söndagarna här gör mig så himla stressad just för att ALLT är stängt. Det krävs liksom alldeles för mycket planering för att vara hälsosamt för en stackars spontan tjugotvåring.

Anyways, puss på er!

FÖLJ:

3 svar

  1. Haha så roligt, känner verkligen igen mig. Har bott i tyskland i nästan tre år nu men sitter alltid på söndagskvällen med typ gröt? Utan något till för allt är slut. Kaos.

  2. Tja Jennifer,

    härligt med en blogg om München på svenska!

    Worst case så har Hbf öppet på söndagar. Lite dyrare och ett begränsat sortiment, men kanske piffar upp din sallad.

    Ha det!

    Julius

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.