Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

KappAhls och Monkis huvudkontor

Besöken vi fick göra igår på huvudkontoren för KappAhl och Monki var så intressant och spännande! Det var två väldigt olika arbetsplatser och ni kan föreställa er att hela konceptet med deras kläder och butiker genomspeglas hos respektive kontor. KappAhl var stort, öppet och luftigt medan Monki var lite som en labyrint och väldigt mysigt.

20120508-173102.jpg
KappAhls kontorsmiljö!

20120508-173453.jpg
Monkis marknadschef Ulrika, verkligen en go kvinna!

De berättade hur processen för att ta fram kläderna går till och hur de undersöker trender runt om i världen. Det var intressant och faktiskt givande trots att mode aldrig varit något jag intresserat mig desto mer för.

20120508-174403.jpg
Designchefen på KappAhl berättar massor! Hon var tidigare anställd på Tiger of Sweden och var så skön!

De var så härlig personal på båda ställena och jag hade absolut kunnat tänka mig att jobba hos dem båda!

20120508-173920.jpg

20120508-173930.jpg

20120508-173938.jpg

20120508-173957.jpg
Goodiebags hos Monki, mumsiga cupcakes, bild på en tjej som står och gör mönster och ett pussmuns-mönster som togs fram genom att låta alla anställda pussa på ett pappersark med rött läppstift (ballt eller hur?).

Det bjöds på go fika och härliga goodiebags också. Monki hade massor av plagg över, så två urfina klänningar fick jag med mig! Ni kanske får se dem på när det blir tillfälle att bära dem!

FÖLJ:

4 svar

 1. Hejsan!
  Jag kom in av en slump på din blogg och ser att du hade varit på besök på Monkis huvudkontor, jag undrar i vilken stad detta är?:)

  1. Hej Neda!
   Monkis huvudkontor är beläget i Göteborg. Hela kontoret var genomsyrat av “monki stilen” så det var väldigt häftigt att besöka det :)

 2. Hej! Jag hittade din sida när jag letade efter en kontaktperson för Monki, jag ska söka en praktikplats inför våren och hade med glädje varit hos dem! Det var inte så att du fick någon mail, eller telefon nummer som jag kunde ta del av? Mvh Louise

 3. Hej du,

  Jag håller på att försöka ta kontakt med just Monkis huvudkontor, hur gick du till väga?:) och hur kommer det sig att du hamnade på en rundtur hos dem?

  /Alexandra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.