Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Jobbet, träningen och jag.

Mmmm, underbara vardagsliv! Tycker det är så skönt att inte ha överbokade helger och veckor som varvas med chill/matlagning/träning/vänner. Och så jobbet såklart. Företaget är inne i en spännande fas just nu och jag firar att jag snart varit här 8 månader! Vi anställer förresten just nu – tips tips! Kundservice och lite programmerare, se alla jobb här.

Planerade även veckan i söndags och lyckats följa planerna rätt bra än så länge. Så fort det liksom står yoga 18.50 under måndagen så känns det mycket lättare att faktiskt följa det. Och så även spinning 17.00 igårkväll. Jösses vad skönt. HotYoga var också väldigt intressant och härligt, 75 minuter var inte så jobbiga i värmen som jag trodde.

Mitt gymkort löper ut sista maj, så ska passa på att njuta av dess möjligheter fram tills dess och därefter satsa på mer utomhus- och hemmaträning.

Hur mår ni? Också caught up i vardagsliv?

FÖLJ:

3 svar

  1. När man skickar meddelandet “hej snygging, har du nån tid för mig i ditt hektiska liv” till pojkvännen och får svar att, jo, onsdag, då kan vi umgås och då måste svara att “okej, men då tränar jag 19-21” så inser man att vardagslivet är ganska jammed :D

  2. Men!
    Jag har inte varit inne här på länge och vips så har du startat eget?!! Alltis varit min dröm – att vara min egna boss…problemet? Vet ej vad jag ska jobba med…?

    1. I väldigt liten skala dock, och hände ju redan 2014 så inte världens nyhet ;) Är fortfarande tryggt och stabilt anställd – och trivs med det också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.