Jennifer sandström

Jättekaramell & målarbok.

Ikväll fick jag min andra julklapp för i år, en andra julklapp som redan fått öppnas. Lyx! Den första var från jobbet när vi hade pikkujoulut och den andra ikväll från Secret Santa. Vårt lilla marknadsteam på jobbet lottade alltså så alla fick varsin person att köpa något åt. Sen sågs vi hemma hos en av oss ikväll och hade julklappsmys med takeaway och glögg!

Min uppgift blev enkel när det visade sig att jag skulle ge en julklapp åt killen som är galen i Polly! I och med att det är svenskt så var klappen given.

 

Fyra stora påsar Polly inslagna som en gigantisk karamell. Överträffad mig själv i kreativitet där faktiskt. Återanvände en Stockmann-påse och lyckades ju riktigt bra i brist på omslagspapper?? Om man får vara lite stolt och säga så om sig själv. Det får man när allt man annars gör alltid ser ut som om en treåring gjort det, hehe.

Och vad fick jag då? Tada! 

 

Det var min österrikiska kollega som är lite spirituell och mindful – och så söt – hon gav mig en perfekt present! Målarbok och pennor!

Fin kväll.

I övrigt i julklappsväg har jag inte köpt några, planerar inte direkt att göra det och räknar inte med att få några fler än dessa heller. Lika bra det? Ja :-)

Ni då? Mycket julklappar? Med stress eller med glädje?

FÖLJ:

10 svar

  1. KUl med julklappsbyte. Nope inga julklappsköp för min del. Har lagt ner det i min familj förrutom en liten grej som vi köper till julklappleken. Rätt skönt!

  2. Julklappslek med vänner. Kanske inhandlar nåt litet till, tar annars grejer jag gjort. Köpte en flaska Ginger Beer som jag tänkte ha med i spelet fast den vill jag ha själv :D Familjen får önska sig mössor, pannband eller tygkassar så syr jag. Kommer få en ny symaskin av föräldrarna, syrrorna ska få segel till sin båt och brorsan nåt annat, han ville inte ha sin doktorshatt :D Men annars, nej, ingen hets, köper inga grejer.

  3. Köper fortfarande julklappar till familjen och min sambo, men inget märkvärdigt. Tycker att det här med julklappar kan vara ganska stressande generellt, och rätt så överskattat. Det bästa med julen är att få göra det lite mysigt hemma med ljusstakar och julstjärnor och sånt, tycker jag, och så att åka hem till familjen. :-) (Och förstås, lussekatter och pepparkakor och allt annat gott man får äta kring jul!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.