Jennifer sandström

Idag är ingen vanlig dag…

Eftersom jag förmodligen ligger på en sandstrand just nu, eller i en bungalo precis vid stranden och har det gött – så passade jag på att tidsinställa en grattis hälsning till min käre mor! Grattis på din dag älskade mamma! Hoppas du har det bra och får en fin dag. Jag längtar så tills vi ses till jul och du får rå om mig sådär som bara en mamma kan! Och en dag önskar jag att jag får lite mer av det tålamod som du har!

Liseberg när jag var liten bebis!
Kreta sommaren… 2005?
Thailand 2010

FÖLJ:

2 svar

  1. Tack min älskade gulliga dotter. Längtar sååå efter att få pyssla om dig men får väl lov att dela med dig med alla de andra här i Gällivare som längtar …. puss puss <3 <3 <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.