Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

“…I won’t find clothes like this in Sweden.”

Alltså, det är ju inte särskit ofta man är på andra sidan jorden, i Australien. Så när man väl är här borde man väl passa på att utnyttja shoppingmöljigheterna? Ja ja ja, jag vet vad min rationellahjärnhalva tänker nu hur var det där med att have less, do more, be more? jag är inte riktigt där ännu, ok? Jag vet inte om jag någonsin kommer hamna där.. Jag måste hitta på något annat för att rädda världen… Återkommer på det ämnet!

Hittade finaste klänningen, tröjan och linnet. Sen även en kjol. Och en drömfångare. Sanningen är att jag känner mig hel nu. Hel och färdig och redo. Redo att åka hem.

20121219-115234.jpg

Sitter och avnjuter en cappuccino och en äppelkanel-muffins medan jag bloggar lite och fördriver tiden. Runt mig sitter viktiga människor och har viktiga lunchmöten, vad jag längtar efter att få ha det jag med! Det är ett sjukt mysigt café, gillar de där koncepten med olika stolar och slitna tegelväggar. Känner mig för övrigt ganska mätt på socker… Tur att jag kommer hem till julen med choklad och knäck och lussebullar och allt det där. Kommer dessutom bli jäkligt svårt att försöka ta sig ut på en promenad i snön, gissar att de inte är läge för shorts och linne på ett bra tag? Tog en promenad i morse i alla fall, + 30 armhävningar och 45 benböj. Det var skönt!
20121219-115307.jpg20121219-115409.jpg20121219-115403.jpg

Och i eftermiddag kliver jag på planet. Hinner säkert uppdatera en gång till innan det. Bloggen är liksom den där kompisen jag inte har. Som Alfons låtsaskompis, fast lite mer på riktig. Kanske skulle ge bloggen ett namn? Haha nä seriöst, jag tror den här damen är i behov av svenskt umgänge i form av bästa vänner och familj, innan hon går helt bananas.

Puss på er! Snart ses vi Sverige, snart!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.